ΒΙΤΑΜΙΝΗ C1000 (BIOTECH)

Κατασκευαστής: BIOTECH USA
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Βάρος: 0.200kg
Κωδικός: 29966699

13.50€

Ποσότητα

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C1000 (BIOTECH)

ΣΕ 1 ΤΑΜΠΛΕΤΑ:

  • 1000 mg Βιταμίνης C
  • Βιοφλαβονοειδή και Rose Hips

Η VITAMIN C 1000 της BioTech USA σας βοηθάει κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη φυσική δραστηριότητα για να διατηρηθεί η κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Συμβάλλει στο σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών, των  χόνδρων , των δοντιών, των ούλων και του δέρματος. Βοηθάει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην προστασία όλου του σώματος από το οξειδωτικό στρες σε κυτταρικό επίπεδο. Η VITAMIN C 1000 της BioTech USA είναι εμπλουτισμένη με βιοφλαβονοειδή και rose hips.

Γιατί χρειάζομαι βιταμίνη C;

Η βιταμίνη C είναι μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες στην ενίσχυση της υγιούς ανάπτυξης. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι ζωτικής σημασίας σε πολλές διεργασίες, όπως η αναδόμηση ιστών σε όλα τα μέρη του σώματος. Η βιταμίνη C παίζει ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία του δέρματος, στους τένοντες, τους συνδέσμους, και τα αιμοφόρα αγγεία, βοηθά στην επούλωση πληγών και στο σχηματισμό ουλώδους ιστού, αναδομεί και συντηρεί τους χόνδρους, τα οστά, και τα δόντια. Επιπρόσθετα, είναι αποτελεσματικό συστατικό για την καταπολέμηση κρυολογημάτων.

Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη C έχει επίσης αντιγηραντική δράση. Οι ελεύθερες ρίζες εμφανίζονται κάθε φορά που ο οργανισμός διασπά την τροφή, ή όταν εκτίθεται σε καπνό, ακτινοβολία, ρύπανση, μεταξύ άλλων βλαβερών στοιχείων. Με τον καιρό, οι ελεύθερες ρίζες συσσωρεύονται στο σώμα μας, προκαλώντας τη διαδικασία της γήρανσης. Οι ελεύθερες ρίζες μπορεί επίσης να παίξουν ρόλο σε παθήσεις, όπως ενδεικτικά ο καρκίνος, τα καρδιακά νοσήματα και η αρθρίτιδα. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης C μπορούν να μπλοκάρουν και να καταπολεμήσουν τις ζημιές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, βοηθώντας την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης και προλαμβάνοντας αυτά τα νοσήματα.

Χρειάζομαι συμπλήρωμα βιταμίνης C;

Ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει βιταμίνη C και θα πρέπει να καταφύγει σε διατροφή για να αποκτήσει αυτό το πολύτιμο θρεπτικό συστατικό. Ωστόσο, από την καθημερινή μας διατροφή συχνά λείπει η ποικιλία και τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να έχουμε ένα συμπλήρωμα βιταμίνης C προκειμένου να επωφεληθούμε πλήρως από τις καταπληκτικές ιδιότητες που μόνο η βιταμίνη C διαθέτει.

Μέγεθος Μερίδας: 1 ταμπλέτα

Συσκευασία: 100 ταμπλέτες (100 μερίδες)

Οδηγίες Λήψης: Καταναλώστε μια ταμπλέτα την ημέρα.

Συστατικά